Mijn ervaringen met de makelaar Anyoption

Mijn ervaringen met de makelaar Anyoption

Anyoption is een bekende en populaire makelaar voor Amerikaanse handelaren. Opgericht in 2009 en met hoofdkantoor op Wall Street in New York, is de brokerage bedrijf één van de pioniers in deze jonge sector. U kunt meer informatie over het op de webpagina www.binaireopties.biz.
In tegenstelling tot veel andere makelaars, kunt u zowel een demo-account als een echt geldaccount openen bij de handel in met Anyoption.

Daarom is het mogelijk voor elke nieuwe handelaar naar praktijk binaire opties handel met speelgeld totdat hij comfortabel voelt en genoeg vertrouwen in zijn vaardigheden heeft. Als u wilt kunnen openen van een demo-account dat je hoeft te storten van het minimum bedrag van $250 krijgt u een live-account met deze borg van $250 en een demo-account met 50.000 dollar in speelgeld.

Optie handel op Anyoption

Handelsverkeer met Anyoption, hebt u vele mogelijkheden om uit te kiezen: u kunt de handel valuta, grondstoffen, aandelen en indices. U kunt dus kiezen als uw optie in 60 seconden, 15 minuten, 30 minuten, 1 uur, of aan het einde van de dag verloopt. En dan de standaard call/put-optie kunt u gaan met opties voor paginabereik of touch opties ook.

Daarnaast biedt Anyoption, een zeer unieke functie genaamd Builder optie. Met de optie Opbouwfunctie voor functie, kunt u daadwerkelijk maken van uw eigen opties en deze aanpassen volgens uw behoeften.
Als uw optie in het geld sluit, wilt u krijgen tussen 70% en 91% in winst afhankelijk van het actief en de tijd. De minimale investering per handel is zo laag als $1 en de maximumwaarde is $3.000. VIP handelaren met een grote bankroll kunnen echter de limiet op elk moment toenemen.

Optie24 Platform Ervaringen

Optie24 het handelsplatform is een webbased applicatie. U hoeft geen ingewikkelde software te installeren en u kunt gemakkelijk beginnen meteen nadat u hebt geopend op rekening. Het platformontwerp zeer elegante en eenvoudige heeft gehouden en de functies zijn spreekt voor zich.
Zoals we eerder vermeld, biedt Optie24 een speciale functie genaamd Builder optie. Als u op zoek bent naar een bonus, klik hier: www.binaireopties.biz/optie24/

Als de optie Builder gebruiken, u kunt maken en aanpassen van uw eigen verstrijken tijd vrij om te kiezen van uw eigen opties en u evenals uw eigen risico/beloning-profielen zijn. Optie24 de optie Builder is erg populair bij de ervaren handelaren. De kers op de taart is echter zeker zijn app voor iPhone, Android en BlackBerry. Mobiele handel onderweg – met Optie24 is geen probleem.

Storten en opnemen

U kunt storten en opnemen van geld met behulp van de volgende opties: credit card, bankoverschrijving, Skrill (Moneybookers) en AlertPay. De minimum storting is $500 elk opnameverzoek is verwerkt binnen 2 dagen en duurt 2-5 dagen (afhankelijk van uw terugtrekkingsmethode) totdat de transactie is voltooid.

Service en customer support

Er is geen twijfel dat Anyoption de klantenondersteuning is één van de beste in de industrie. U kunt contact opnemen met hun personeel via live chat, Skype, telefoon of e-mail.

Ervaringen met Stockpair

Stockpair is een groot bedrijf en deze makelaar is een van onze aanbevelingen. Hoge terugkeert tot 91%, een mobiele responsive website, een uniek VIP-programma, een fantastische klantenservice en een geweldige trading toepassing maken deze makelaar stond uit de menigte. Dank u voor de bron: www.binaireopties.biz/stockpair/